Ποιότητα

Όλα τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε έλεγχο. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη.

Από την κατασκευή των επίπλων ως την παράδοσή τους η nobilia διαθέτει ένα αξιόπιστο σύστημα ελέγχου για όλα τα στάδια της διαδικασίας, ώστε να εξασφαλίζεται η υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων. Καθημερινά 21 πλήρεις κουζίνες αναλύονται ενδελεχώς ως προς την ποιότητά τους και λαμβάνουν την πιστοποίηση της εταιρείας.

Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται ότι όλες οι κουζίνες της nobilia ακολουθούν τα εθνικά και διεθνή πρότυπα και συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις της GS Seal για τη μέγιστη ασφάλεια.

Επιπλέον, τα προϊόντα μας έχουν πιστοποιηθεί με το "Golden M" από τη German Gütegemeinschaft für Möbel eV (Γερμανικά Έπιπλα Διασφάλισης Ποιότητας Association), ένα βραβείο που μαρτυρά σαφώς την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής των συλλογών της nobilia.

Η πιστοποίηση αυτή επιβεβαιώνει επίσης ότι οι πρώτες ύλες ξυλείας που χρησιμοποιούνται από τη nobilia προέρχονται από την αειφόρο διαχείριση των δασών,σύμφωνα με τις οδηγίες PEFC. Μάλιστα, το 2009 η nobilia ήταν ο πρώτος κατασκευαστής επίπλων κουζίνας που του απονεμήθηκε η σφραγίδα PEFC.

Τον Αύγουστο του 2012, η ​​εταιρεία τιμήθηκε με το περιβαλλοντικό σήμα "Der Blaue Engel" (μπλε άγγελος eco-label). Πρόκειται για ένα σήμα του γερμανικού ομοσπονδιακού Υπουργείου Περιβάλλοντος που προωθεί τις αξίες της προστασίας του περιβάλλοντος και της υγείας, καθώς και την προστασία των καταναλωτών. Διακρίνει, επίσης, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, οι οποίες είναι ιδιαίτερα ωφέλιμες για το περιβάλλον και θέτουν υψηλά standards για τη λειτουργικότητα και την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Το συγκεκριμένο σήμα απονεμήθηκε στις ακόλουθες περιοχές:

Aviano 753, Chalet 977, Cottage 153, Diamond 109, Duo 500, Feel 314, Flair 636, Focus 312, Forma 358, Gloss 102, Highlight 933, Integra 173, Laser 615, Laser Plus 627, Lux 555, Pia 593, Pura 917, Rio 253, Speed 351, Vetra 149 und Xeno 757.


Κάντε κλικ εδώ για QC εργαστηριακή δοκιμή nobilia.