Λίγα λόγια για την εταιρεία 2Κ

Η αρχή

Η εταιρεία 2Κ άρχισε να λειτουργεί το 1980 σε ένα μικρό χωριό της Ηπείρου στην περιοχή του Αχέροντα ποταμού, όπου ο κ. Κοντοδήμας είχε εκεί εγκαταστήσει το εργαστήριό του και αναλάμβανε γενικά ξυλουργικές εργασίες καλύπτοντας την ευρύτερη περιοχή.

Η εξέλιξη

Στις αρχές του 2000, αντιλαμβανόμενος τις απαιτήσεις της αγοράς για μείωση του κόστους και υψηλή ποιότητα, ο γιος του Πέτρος ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, εξειδικεύεται στον τομέα των Επίπλων Κουζίνας παρακολουθώντας σεμινάρια στην πλέον αναγνωρισμένη χώρα για την τεχνολογία και τεχνογνωσία, στη Γερμανία.
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, αλλάζει ολοκληρωτικά το χαρακτήρα της εταιρείας. Εξειδικεύεται αποκλειστικά στο χώρο της κουζίνας, προσφέροντας σχεδιασμό, υλοποίηση εξειδικευμένων λύσεων, design και ποιότητα γερμανικής κατασκευής στα έπιπλά του.

Η ανάπτυξη

Το 2002 ανοίγει το πρώτο κατάστημα επίπλων κουζίνας 2Κ στο Καναλάκι Πρέβεζας, με αποκλειστικό προμηθευτή τη γερμανική εταιρεία nobilia GmbH. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κατασκευάστρια επίπλων κουζίνας στην Ευρώπη και την πρώτη σε πωλήσεις στον κόσμο.

Με την επιλογή ενός τέτοιου συνεργάτη, κατάφερε να προτείνει στην αγορά ολοκληρωμένες λύσεις που συνδυάζουν το χαμηλό κόστος με την υψηλή ποιότητα, και να παρέχει συνολική κάλυψη του πελάτη. Με το δυναμικό της ξεκίνημα, η 2Κ εταιρεία δεν αργεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και να επεκταθεί κερδίζει την εμπιστοσύνη της nobilia GmbH , και αναλαμβάνει για λογαριασμό του διεθνή συνεργάτη της το σχεδιασμό και το στήσιμο εκθέσεων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Φιλοσοφία της εταιρείας μας

"Κάνουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλά. Την κουζίνα του σπιτιού σας!"


Η αγάπη για το ξύλο, την πρώτη ύλη και η έμφαση στις διαπροσωπικές σχέσεις και στην ικανοποίηση των πελατών, ήταν οι αρχές που κληρονομήθηκαν από τον πατέρα και οι οποίες αποτέλεσαν τη δεοντολογική βάση πάνω στην οποία ο γιος ανέπτυξε μια εταιρεία με υψηλά πρότυπα, προσθέτοντας απόλυτο επαγγελματισμό μέσω της εξασφάλισης των καλύτερων συνεργατών και του εξειδικευμένου προσωπικού που τη στελεχώνουν.

Η κουζίνα είναι ένας χώρος-σύμβολο του πολιτισμού μας, ίσως ο πιο σημαντικός χώρος του σπιτιού μας και ο πιο πολυσύχναστος. Και γι' αυτό είναι ο πιο απαιτητικός, διότι πρέπει να συνδυάζει διάφορες αρετές. Η κουζίνα είναι ο χώρος του σπιτιού που πρέπει να ικανοποιεί τις απαιτήσεις και να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας. Ξέρουμε ότι πρέπει να είναι όμορφη, λειτουργική, πρακτική, αποτελεσματική και ανθεκτική. Πρέπει να σε εμπνέει για να προσφέρεις, να φροντίζεις, να διασκεδάζεις, και να σε ξεκουράζει. Πρέπει να σε εμπνέει να αγαπάς.